We have been feeling a bit homesick lately and cannot really decide what to do with our life, but a weekend like this one with friends (I almost wish to call them family) made the homesickness go away and yet again thank Faith for such fairytale time. Yeah, yeah, cliché, but take a look at our Midsummer celebration in photos. If I had not been here myself, I’d didn’t think life  like this is possible in reality.

Me oleme viimasel ajal natuke koduigatsust tundnud (ühtlasi ütlen ma, et oleme 21.07-05.08 Eestis, sest minu läbipõlemise juures soovitas sellist puhkust ka psühholoog) ja olnud sellises “ei liha ega kala” situatsioonis, kuid nädalavahetus nagu see, ajas koduigatsuse kaugele ära. Jälle kord pean ma vist Saatust tänama selliste muinasjutuliste hetkede eest. Ja-jaa, klišee ning kui ma ise poleks seda kogenud, siis ma ei usuks, et selline idüll päriselus ja meie murede juures võimalik on, aga on.

IMG_0456IMG_0472IMG_0477

IMG_0479IMG_0478IMG_0486IMG_0490

IMG_0529

 

IMG_0542IMG_0553IMG_0554IMG_0557IMG_0559

IMG_0566

IMG_0576

IMG_0596

Posted by:Eveliis

-Ma olen väga õnnetu inimene. Ma olen hea inimene. Erudeeritud inimene. Aga kahjuks liiga hingeline. Ja seepärast arvatavasti ei sobi ma antud keskkonda. - Ahah. - Minus on liiga palju säilinud renessanssi. - Ahah. Aha-aha-ah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.