Mis juhtus?/ What happened?

Mulle meeldivad vanad asjad. Nii meeldivad mulle ka raamatud, mis räägivad vanast ajast ja vanadest asjadest ning loomulikult meeldib mulle ka “vana aja” mood. Üht oma lemmikseriaali “Mad men” vaadates ma osaliselt lihtsalt naudin tolle aja moodi. Nii soliidne, sensuaalne, lihtsalt kaunis. Nii naiste kui meeste mood. Kui mul poleks kodus suht ideaalilähedast abikaasat, siis ma võiks vabalt abielus olla Don Draperi või Roger Sterlingu või isegi Pete Campbelliga.

bb22f29cbaa63e7ad9ce33d4256e724c.jpg

Ja siis ma vaatan aasta 2016 meeste moodi. Mis juhtus? Miks?

14051661_10155300917978747_99062319431315794_n

// Sometimes I just wonder what went wrong with fashion. I mean, I do understand the H&M new campaign #ladylike, showing that every woman can be a lady, but still the hairy armpits are not my cup of tea. But worse than hairy armpits in fashion is the new fashion for men. Look at the photo above. Seriously. In the old days a man looked like a man, sexy and sensual and classy, but looking at male fashionistas these days I feel that I am more masculine than the men. 

What happened? What happened to the dresses and suits and looking so damn hot sexy IN clothes, COVERED with clothes. I love “old times” fashion. Like in “Mad Men”. Betty Francis, Joan Harris, Don Draper, Roger Sterling…If I would not be happily married, I would love to be married to Don Draper or Roger Sterling (except for all the cheating of course;). 

What happened with fashion? 

2 thoughts on “Mis juhtus?/ What happened?

  1. Hahahaaa 😀 Ausalt öeldes mõtlen mina seda nii meeste kui ka naiste moe puhul. Meeste puhul ei saa ma täpselt sellest kanajalgade ümber liibuvate teksade tõmbamisest aru. Ja naiste juures see hilpharakalik kottriiete trend(see on minu isiklik arvamus ja palun seda mitte isiklikult võtta). Kusagil on midagi tõesti valesti läinud.

    Liked by 1 person

    1. Ei võta midagi isiklikult:D Laias laastus kui käed eemale jou-jou pükstest ja suuuuuurtest kudumitest jätame, olen sinuga ühel meelel;)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.