Everyday Norway

Tegin-nägin-käisin-postitus

Vaatan siis täna tehtud talvepilte ja mõtlen, et tegelikult on see ikka jummalast naljakas, et mina, vana laiskvorst ja suurim talvevihkaja, olen hakanud talve armastama. Sellist lumist ja valget ning pigem veidike külmemat, mitte sellist musta ja pimedat. Täna olen ma oma popi pulsikella vist küll peaaegu minestama pannud, sest ma pole pikka aega nii palju väljas jalutanud ja kui ma ütlen jalutama, siis ma pean silmas ühest Munamäe- kõrgusest künkast üles alla ronimist. Lillehammer on lihtsalt üks selline linn, kus niisama tasast pinda vist ei leidugi.

Vot selline tegin-nägin-käisin postitus oligi. Rohkem midagi polnudki öelda. Tea, kas ma selleks blogingi? Või peaks blogi kinni panema nagu mul ikka aeg-ajalt soovitatakse, sest mul pole ju midagi tarka öelda;)

Aga nüüd lähen teen teed, sest lõpuks hakkas varvastel siiski jahe.

IMG_5425.JPG

IMG_5427.JPGIMG_5428.JPGIMG_5431.JPGIMG_5436.JPGIMG_5441.JPG

Advertisements

About Eveliis

I still don't know if things fit together, or if everything will be all right in the end. But I believe that something means something. I believe in cleansing the soul through fun and games. I also believe in love. And I have several good friends, and just one bad one.

2 comments on “Tegin-nägin-käisin-postitus

  1. ritsik

    Teil on nii ilus! Muinasjututalv! Kas Norras pole seda jama, mis Eestis, et talved kipuvad üha soojenema ja lund-pakast jääb aina vähemaks?

    Like

    • Ma ei oska täpselt öelda, aga mulle tundub, et siin on pigem ikka nö talvepiirkonnad, kus alati talv ja soojad piirkonand, kus lund pole ammmmmu nähtud. Aga lumega talv on ikka ilus küll:)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: