Tegin-nägin-käisin-postitus

Vaatan siis täna tehtud talvepilte ja mõtlen, et tegelikult on see ikka jummalast naljakas, et mina, vana laiskvorst ja suurim talvevihkaja, olen hakanud talve armastama. Sellist lumist ja valget ning pigem veidike külmemat, mitte sellist musta ja pimedat. Täna olen ma oma popi pulsikella vist küll peaaegu minestama pannud, sest ma pole pikka aega nii palju väljas jalutanud ja kui ma ütlen jalutama, siis ma pean silmas ühest Munamäe- kõrgusest künkast üles alla ronimist. Lillehammer on lihtsalt üks selline linn, kus niisama tasast pinda vist ei leidugi.

Vot selline tegin-nägin-käisin postitus oligi. Rohkem midagi polnudki öelda. Tea, kas ma selleks blogingi? Või peaks blogi kinni panema nagu mul ikka aeg-ajalt soovitatakse, sest mul pole ju midagi tarka öelda;)

Aga nüüd lähen teen teed, sest lõpuks hakkas varvastel siiski jahe.

IMG_5425.JPG

IMG_5427.JPGIMG_5428.JPGIMG_5431.JPGIMG_5436.JPGIMG_5441.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Tegin-nägin-käisin-postitus

  1. Teil on nii ilus! Muinasjututalv! Kas Norras pole seda jama, mis Eestis, et talved kipuvad üha soojenema ja lund-pakast jääb aina vähemaks?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.