Totaalselt elitaarne sünnipäeva tähistamine

Mõtlesin siis mina, et kuidagi peab ikka vananemist tähistama, sest ikkagi ainulaadne ja kordumatu päev, eksju.  Ja kuidas sa ikka seda tähistad kui mitte oma uute parimate sõpradega. Vanad parimad sõbrad lasin üle, ütlesin et ei pea sünnipäeva, aga tegelikult läksin tähistama uute parimate sõpradega. Hea asi blogimise juures on see, et sõpru tuleb uksest ja aknast juurde.  Järgmisel aastal on loodetavasti uued parimad sõbrad olemas, muidu oleks nats feil – kaks aastat järjest samade parimate sõpradega tähistada.

Okei. Saite ilmselt ise ka aru, et ma ajasin hetkel puhast möga. Lihtsalt on selline tuju, sest noh…üle saja aasta on mul pohmakas. Need uued sõbrad on mul nimelt parajad alkohoolikud. Ütlevad, et lähme sööma ja enne kui arugi saan, oleme tellinud veini. Avastasime ülihea Merlot ka – Solpost Fresc. Soovitan! See ongi põhjus, miks mul pohmakas on. See lihtsalt oli nii hea, et me pidime lisaks pudelile veel “tuisuklaasi” tegema enne laiali minemist. Vot selline alkohoolik olen mina ja sellised alkohoolikud on mu sõbrad.  Täna õhtul on mul kutse ühele iluüritusele. Sinna lähen teadlikult autoga, et vältida isegi võimalust ahvatluse lõksu langeda. Kaks õhtut veinitamist oleks isegi minu jaoks liig.

Jube tore on kui on sellised lahedad inimesed olemas, kellega koos sa võid olla see, kes sa oled. Ajad lolli juttu ja lihtsalt teed pulli. Ma muidugi võiks ka teistmoodi reageerida, sest kui te arvate, et nad ei leia pidevalt võimalusi mu “mõnitamiseks” – ma olen neist ikkagi TUNDUVALT vanem, eriti ühest, kes väidab küll, et on 30, aga me oleme veendnud, et tal on passis vale sünniaeg, sest ta ei saa välimuse järgi olla rohkem kui 22 –  siis te eksite. Rängalt.  Mu halvad geenid ja see ja teine ja kolmas asi mu välimuses on neil ikka pidevalt hambus. Jõhkrad musta huumoriga sõbrad. Aga ilmselgelt just selle omaduse pärast nad mulle sobivadki. Mina saan nendest aru ja nemad minust. Ühisel meelel ei ole me siiski päris paljus. Neile ei meeldi näiteks “Tuulest viidud”. Halloooo, kellele ei meeldiks “Tuulest viidud”?

Reedel saab uuesti sünnipäeva tähistada. Paari vana parima sõbraga.

Advertisements

7 thoughts on “Totaalselt elitaarne sünnipäeva tähistamine

  1. Ma vist uueks sõbraks ei kõlba aga ma võiks su sõpradega sõbrustada, sest mulle ka “Tuulest viidud” ei meeldi 😀 😀 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.