Tööl käimine segab elamist

Ma ei ole tööl käinud umbes viis aastat. Noh niimoodi üheksast viieni ja kellegi alluvuses. Tööd olen teinud küll, aga siis kui ise tahan ja kuidas mulle sobib. Kui ei viitsi ei tee. Mulle sobis. Ideaalis elakski ma rantjee elu. Kahjuks aga ei ole läinud nii nagu mina tahan ja Eesti tagasi tulles pidin ma tööd hakkama otsima. Otsisin ikka selliseid töökohti, kus saaksin ise otsustada, aga ei tea mina, kas mul ei ole ikka piisavalt oskusi või pole selliseid töökohti, igatahes kestsid otsingud viis kuud. Tulemusteta. Kass hakkas peale tulema. Hea on, et ma antidepressante söön. Ega iseenesest mul ei olnud midagi kodus istumise vastu, sellel oli vaid üks miinus. Arved ja väljaminekud ei tahtnud peatuda, vaid maksmata arvete hunnik kuhjus. Lõpuks ei jäänud mul enam muud üle kui latt allapoole lasta.

Võib-olla te olete aru saanud, et ma käin juba mõnda aega nüüd tööl. Ma ütlen ausalt, et see on jumalast keeruline. Ei ole nii, et täna ei viitsi minna või et ah täna võiks minna spaasse või reisile. Isegi Rootsi reisi jaoks pidin ma puhkusepäevad võtma. Mina ei tea, kuidas inimesed suudavad tööl käia. See segab täielikult elamist. Eriti kui sul on veel vahetustega töö. Lihtsalt hambad ristis topid end laupäeva hommikul riidesse ja ronid tööle. Ma ei taha sellist tööd teha! Palun palun palun, ma tahan teha normaalset tööd. Ma olen vist nüüd üks neist inimestest, kes vihkab oma tööd ja elab vaid vabade päevade nimel.

Väkk.

Ma tegelikult ei taha isegi öelda, kus ma töötan. Ma olen rohkemat väärt. Ma oskan rohkem. Ausalt. Miks keegi peale minu seda ei näe. Ma ei taha selles kuradima infoletis inimeste kliendikaarte pikendada, ma ei taha neile vastata, miks üks või teine toode on teise hinnaga ja ma ei taha nende kuradima lotopileteid kontrollida.

No miks ma ometi ei võiks olla nii andekas ja populaarne blogija, et sellega raha teeniks.

Kassssss.

10 thoughts on “Tööl käimine segab elamist

  1. ÕNNEKS olen ma üks nendest, kes ei pea iga päev kellegi alluvuses kellast kellani tööl käima. Teen kodus tööd, pean ainult jälgima, et ma õigeks ajaks asjad tehtud saaksin. Ja korralikult. Tõepoolest ei saa mina ka aru, kuidas inimesed saavad tööl käia, eriti E-R 9-17 😀 Ma saan iga kell arstil käia, kui vaja, poes käia, muid asjatoimetusi teha. Millal n-ö õiged tööinimesed neid asju teevad? 😀

    Like

  2. Ma ka alustasin tööd üle pika aja (6 kuud otsisin) ja noh pingutangi kuidagi vabade päevade nimel ära. Ja mul sesmõttes eriline masekas peal sest pean eemal olema perest mis koosneb kassist ja mehest haha. Nende juurde saan ma alles mai keskel :D. Õudne see elu 🙂

    Like

  3. Ka sel aastal selline “haletsege mind” stiilis aprillinali aga no ütlen ausalt, et meeldis rohkem kui eelmise aasta nali 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s