Öine nohu leevendus ja pehmed lohutavad sõbrad.

237.jpg

Mis need voodiklotsid üldse on? Need värvilised klotsid saab panna lapse voodi jalgade alla, et ülakeha tõsta kui laps on haige.  Väikestele lastele ei soovitata patja panna ja nii ongi need klotsid ideaalne lahendus. Nii ma siis paningi Klaudiale 1 klotsi ja Ukule 2 klotsi voodi jalgade alla. Klaudia puhul ma erilist vahet ei näinud, sest tema magab meil juba umbes pool aastat nagunii padjaga. Uku puhul oli aga tunda erinevust. Enne kui klotsid panin hingas ta raskelt, lörises ja ärkas iga poole tunni tagant. Pärast klotside panekut magas ta rahulikult 4h järjest. 

Loe edasi: Öine nohu leevendus ja pehmed lohutavad sõbrad.  Tellida saab tooteid Trööstiplaastrite Facebooki lehelt SIIT

236

The original cot elevator invented for Yoga Girl 28 years ago!

 

Bed blocks helps angeling the babys upperbody while sleeping.
They help during colds, ear infections and mild respiratiory problems. Relieves symptoms of during colds, ear infections and mild respiratory problems by elevating one side of the bed. When the child sleeps with the upper body elevated the symptoms decrease and the child sleeps better.

Peadiatricians recommend bed blocks instead of pillows for small children. Place one, two or three blocks under each leg  and check carefully that the child does not slide down, if so decrease the number of blocks. Each package offers six blocks and elevates the bed between 3-10 cm.

Bedblocks by Cuddlings fits most beds legs as wide as 9 cm.

Advertisements

2 thoughts on “Öine nohu leevendus ja pehmed lohutavad sõbrad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.