Unistustetöö

Mõnikord mul ei olegi muud öelda kui, et pilt räägib rohkem kui sada sõna. Hea, et aknapesija köiega kinni oli ja ilmselt on nüüd iga kord rebimine, et kes kuttidest just selle kontori aknaid pesema saab, sest noh…Mõnes kontoris on tavapärased sellised tööpäevad, sellised naised ja sellised outfitid. Sähh sulle minu arvamust, et 9-5 kontoritöö on igav ja minu vabakutselise elu on palju põnevam. Minu akna taga ei kõlgu ei aknapuhastajaid ega kõnni keegi ka aluspesu väel mu “kontoris”  ringi.

Well, talk about dreamjob for some people. Probably for him. Think about cleaning your windows and then seeing an office full of women dressed in bikinis. Must be a dream job. I guess I have been wrong when I´ve said 9-5 office work is boring compared to my home office freelancer job. Now windowscleaners and bikinis in my home office. 

18308774_1379210858784121_1666190830_n

18302362_1379210748784132_1912375576_n

 

 

Advertisements

8 thoughts on “Unistustetöö

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.