Häbi

Õhtu. Ida on väsinud ja jonnib. Ajab meil hinge täis. Ma käratan ta peale. Ma vihastan ta peale. Tunnen, et ta ajab mind närvi. Et ma olen tast väsinud. Tahan puhkust. Aega nii omaette kui Marekiga koos.  Toas on õhk närvilisusest või stressist paks.

Ma lähen Idaga üles korrusele magama. Jah, ta on meie voodist välja kolinud ning nõustub ka minuga magama minema. Ida viskab end oma pessa pikali ja ajab käed mu poole laiali. “Teeme kalli!” ütleb ta. Me kallistame. “Emme, sa oled niiiii arrrrmmas!” ütleb ta ja keerab mulle selja, paneb silmad kinni ja jääb magama.

Ma ei hakka ajama seda vana laulu, et appikene ma olen nii halb ema, kuid emadepäeva valguses tunnen ma häbi küll, et ma aegajalt ei suuda end tagasi hoida ja vihastan 3,5-aastase lapse peale.

Lapse peale, kes armastab oma ema tingimusteta.

18278131_1884477835102748_4561259521453389256_o

 

 

Advertisements

7 thoughts on “Häbi

 1. Sama siin – emadepäev ja ma panin oma pea 3-aastase täna esimest korda nurka. Enne seda karjusin nagu segane 😦 Nii häbi 😦

  Like

  1. See on jah selline vastik tunne, et mõistusega ei tahaks ju kunagi nende peale häält tõsta, aga samas suudavad nad kuidagi nii viimse vindini viia sind, et lihtsalt ununeb mõistuse hääl. Ja siis pärast on häbi

   Like

  1. Saime jah, kenasti magab nüüd meie voodi kõrval. Järgmise sammuna hakkan ma tead meelitama oma tuppa magama, sest ta ärkab automaatselt (vahet ei ole mis kell on) kui me toast ära läheme. Täna kell pool kuus.
   Ma blogis kirjutangi muredest sellepärast, et tihti on inimestel häid nõuandeid ja isegi kui mitte nõuandeid, siis nö hurjutamine avab silmad.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.