Lapsepõlv tuli meelde

Mul on meeles, et algklassides tuli kunagi üks luuletus kirjutada. Algust ma ei mäleta, aga lõpp on mul täiega meeles “lippa ruttu piimapoodi, sinna värsket piima toodi”. Midagi oli leiva ja saiaga ka. Meeles on mul see ilmselt seetõttu, et lapsena oli minu “töö” hommikuti leiva-saia järjekorda seisma minna, et värsket saia lihtsalt tavalistki saia saada. Piima ja hapukoort käisin ka mina ostmas. Klaaspudelis/purgis olid mõlemad, läikiva hõbepaberist korgiga. Mulle meeldis nende sisse küünega auke teha. Ja igakord sain selle eest pahandada.

Miks mulle see kõik meenus? Sattusin lihtsalt ühe kunstniku tööde peale internetis surfates.  No ja mõned pildid meenutasid oma lapsepõlve. Minust vanematele tulevad ilmselt rohkemad situatsioonid tuttavad ette. Kihvtid pildid on, vaadake ise siit.

zoya-cherk-5zoya-cherk-7zoya-cherk-9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.