Jurmala Spa mängu võitja

 

Jah, selle mängu võitjat oli nii metsikult raske valida. Ma oleksin tahtnud vähemalt 47 auhinda välja loosida, aga kahjuks sain ma ühe võitja välja loosida. Üks kommentaar läks mulle eriliselt hinge ja seepärast ütlen ma:

PALJU ÕNNE, TIIT, kes sa kirjutasid “Tere,Eveliis! Minu kommentaari algus võiks vast kõlada nii:kirjutan sulle esimest korda…😀 .Ega ma pole jah suurt sõnade mees,aga vahest peab seda ka tegama. Tahaksin kirjutada pika-pika kommentaari,aga kes seda ikka jaksaks lugeda.Proovin võimalikult lühidalt teha.Minu elutee ristus 18 aastat tagasi ühe imelise naisega,kellest sai minu elukaaslane ja kahe poja ema.Minu elus pole olnud mitte kedagi teist sellist,kes nii kindlalt minu selja taga oleks seisnud.Nii heas,kui ka halvas.Olen andnud endast parima,et teda õnnelikuks teha;kas see alati ka õnnestunud on,ei teagi.Küll on aga läinud nii,et olen teinud elus (äriliselt) valesid valikuid,mis paratamatult puudutab kogu me perekonda.Ja peale naise ning poegade pole mul kedagi.Mitte kedagi.Loen ikka sinu seiklusi ja juhtimisi autoga ning samastun igal sammul.Hiljuti läks autoremont maksma 1860 € ja hetkel terendab ees pea samasugune remondiarve.Just siis,kui on suvi ja ma sooviks natukenegi oma perele vaheldust pakkuda.Kindlasti võtaksime selle reisi ette koos kogu perega!Tervitustega,Tiit” 

IMG_0662

2 thoughts on “Jurmala Spa mängu võitja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.