Bitch lambanahas

Viin siis mina end kurssi eile blogimaailma draamadega ja kirjutan täiesti suvalise postituse ajendatud ühest kommentaarist, mis mind närvi ajas. Mulle üldse ei meeldi need inimesed, kes loevad blogisid, mis nendes vastikustundeid tekitavad. Mul on selliseid kommenteerijaid päris mitu. Ja kirjutan siis postituse, ei pea kedagi konkreetset silmas, aga järgmisel hetkel leian oma FB postkastist sõnumitaotluse, mis algab sõnadega “Mariann Treimann saatis mulle Sinu blogilingi…” Lasen silmadega sõnumi üle ja olen reaalses hämmingus.

Mina ei tea, kas minu blogis kommenteeriva Triinu nime taga on Ebapärlikarp, Naabri-Triin, Triin, keda ma tean keskkoolist või hoopis Maie, kes on oma KASUTAJAnimeks pannud Triin. Aga rohkem kui selle inimese solvumine ja paanika, et temast kirjutan, paneb mind imestama fakt, et Staarblogija, kes on väitnud 73467893698 korda, et minu blogi ei loe, saadab paar minutit peale mu postituse avaldamist mu blogipostituse kellelegi konkreetsele, keda mina ei tea ja kes minu blogi, nagu ma aru saan, üldse ei loe. Sellise teo eesmärk? Otseloomulikult draamat tekitada, teha minust JÄLLE pahalane. Oma blogis ta ju draamat teha ei saa, sest uus Ema Teresa imago ei luba, aga draamat tahaks, ässitaja ei ole, aga verd tahaks. Tõeline bitch lambanahas. Ja milleks? Miks mitte minust üle saada? Halenaljakas. Ausalt. Aga paha olen mina. Staarblogija on rahul. Jeeeiiii! Sain ära panna.

Õnnetul kombel tulevad mulle õhtul külalised ja ma olen netist eemal. Kui lõpuks enne magamaminekut telefoni vaatan, saan aru, et veeklaasis on täielik torm tekkinud. Miks ma ei lase kommentaare üles? Palun vabandust, et julgesin külalistega suhelda. Instagrami on minust tehtud postitus, et ma ei lase kommentaare läbi ja mida veel ning ma saangi jälle enda kohta lugeda, kuidas ma olen ebakindel, tahan vaid ära panna, kellelegi halvasti öelda, kade ja ofkoors ka õel. Pahalane ühesõnaga!

Aga ma olen solvunud ja pettunud. Solvunud, et täiesti suvalisest postitusest on saanud draama. Okei jah, ma oleksin võinud oma postituses selle nime asemel kirjutada “Kommenteerija”, aga ma ei tulnud reaalselt selle pealegi, et sellest postitusest torm võiks tekkida. Ma olen pettunud, et ma jälle kade ja õel olen. Ma olen nii väsinud sellest “kade ja õel” kommentaarist, palun leidke midagi uut. Ma olen terava keelega ja tuulepea. Kirjutan oma emotsioone. Arvamusi. Pean suvalist blogi.  Ei ole ei tuntud ega arvamusliider, kelle arvamused võiks korda minna. Aga lähevad. Eriti bitchile lambanahas, kelle uus missioon on mind igal võimalusel halvas valguses näidata. Võib olla on asi hoopis vastupidi. Et kade pole mina, vaid keegi teine. Mille peale, seda ei oska ma öelda, aga midagi mu juures on nii segavat, et mind peavad “sõbramehe poolest vihkama” ka Staarblogija tuttavad, kes mind isegi ei tunne.

Ja draama sündis. Olen valmis vastu võtma kommentaare, et ma olen asshole.

62 thoughts on “Bitch lambanahas

  1. On mingi teooria selle kohta, et hinge lastakse endale nende arvamused, kellest lugu peetakse. Seega võiks sellest järeldada, et välja öeldust hoolimata on nii mõnelgi tegelasel respekt sinu suhtes…
    Igasugused nõiajahid tekitavad minus enamasti WTF??! tunde. Mida see tolmu keerutamine ja tuuseldamine ikka annab?

  2. Võtan kahe käega peast kinni praegu ja ausalt tahaks Su peale veits karjuda. Päriselt lased ennast sellisest jamast üldse kõigutada?!?! Sellesmõttes et on skandaal ka draama või pole ja tegid Sa seda tegelikult teadlikult või mitte, mis Sul viga on :D?! Sa siiralt pead harjutama, et igast pööbli mula tähele ei pane. No halloo, las nad kräunuvad, mis Sul sellest. Ma lausa teadlikult vahel annan enda elus draamaks põhjust ja siis vaatan kõrvalt, kuidas pööbel ennast kettasse tõmbab. Täitsa mõnus meelelahutus muideks. Ja mis siis et õel veits, las siis olla. Kui inimene on nii loll, et oma primitiivseid mõtteid ja tegusid kohe üldse ohjes hoida ei suuda, siis lolli üle võib ikka veits naerda. Aga lasta lollidele ennast tegelikult kõigutada, vihastada, kurvastada- nalja teed?! Kas need inimesed on ikka piisaval tasemel, et nendest hoolida ja nende jutul ja arvamusel ennast mõjutada lasta? Sa küsigi enda käest, kas nende inimeste mõistmine ja heakskiit poleks mitte äkki hoopis veits nagu halb asi? Et siis Sa justkui oled järelikult nagu nemad. Tahaksid olla? Kui ei taha, siis see vaenamine on pigem hea asi, näitab, et oled õigel teel ja mitte nendesugune. Palun kasvata veits paksem nahk omale, elu on hulga lõbusam siis 🙂

  3. Nii juhtub vist siis kui inimene a) liiga palju telekat vahtides tagumikku laiaks istub ja elamiseks aega ei leia b) ei saa hästi aru, et ta ei olegi kõikide teiste inimeste elude keskpunkt ja inimesed Eestis ei ärkagi hommikuti üles õhates, et oh, mida Mallukas küll teeb. Suure M-i puhul on küsimus mõlema eeltoodud nähtuse sünteesis. Mul isiklikult vist tõusis pulss kusagile kõrgustesse, kui ma nägin, et staar on jälle sitta keerutanud. Ja sa ei lähe talle korda? Ta ei loe su blogi? Obviously! Mõrd!!! Sest kui inimene sind tunneb, siis ta saab aru, et sa oled noh tuulepea ja kirjutad mis pähe tuleb ilma pikemalt süvenemata. Ta teadiski seda, aga oli võimalus tekitada torm veeklaasis ja seda ta ka kohe tegi. See on madal ja vastik. Selline inimene on vastik. Kui ma saaks kuidagi nii teha, et ma elus enam Malluka blogist või Mallukast midagi teadma ei peaks, ma teeks seda silma pilgutamata. Üks tuttav soovitas neeru või mõlemad müüa, et see tehnika ilmselt on väga kallis, millega selline unustamine võimalik oleks. Ma olen vist nõus ja ma olen peaaegu valmis oma neere maha äritsema. Kui neid eluks vaja ei läheks, oleks juba maha müüdud.

    Ilmselgelt võtan ma väga isiklikult kui keegi mu sõprade kallale kipub. Aga sina! palun püüa natuke mõelda enne, kui kirjutad onju!

    P.S. Jap, ma julgen Eveliisile öelda, et ta oli hooletu ja oleks saanud paremini käituda ja kujutage ette, ta ei ütlegi must lahti! Vist…

  4. Ema Theresaga võrdlus on minu meelest äärmiselt kohatu, kuna ei ole teada, et Theresa-proua oleks avalikult maailma silme ees lehvitanud oma emakakaelast väljakukkunud spiraali või kirjeldanud sama avalikult ning lisaks üksikasjalikult oma menstruatsioonivere rohkust jne. Heategevus on selle kõrval köki-möki..

    • Jah, pean nõustuma. Eile hüppas ka minu uudiste feedi see spiraali pilt ja seal läks minu taluvuse piir. veelgi enam jäin lugema kommentaare ning kurb on lugeda, et inimesed seda pildipostitust humoorikaks pidasid

      • See on täiesti ajuvaba võrdlus. Kui ma teeksin postituse verisest tampoonist, mis mul batuudil hüpates välja kukkus (jumala eest see on lihtsalt näide, mitte et m ailma alukatega käis batuudil hüppamas nii et tampoonid lendavad), kas siis oleks see ka okei?
        On täiesti okei kirjutada sellest et spiraal kukkus välja, aga sellest pilt teha ja netti riputada? Way too much. Minu jaoks.

  5. Nii juhtub vist siis kui inimene a) liiga palju telekat vahtides tagumikku laiaks istub ja elamiseks aega ei leia b) ei saa hästi aru, et ta ei olegi kõikide teiste inimeste elude keskpunkt ja inimesed Eestis ei ärkagi hommikuti üles õhates, et oh, mida Mallukas küll teeb. Suure M-i puhul on küsimus mõlema eeltoodud nähtuse sünteesis. Mul isiklikult vist tõusis pulss kusagile kõrgustesse, kui ma nägin, et staar on jälle sitta keerutanud. Ja sa ei lähe talle korda? Ta ei loe su blogi? Obviously! Mõrd!!! Sest kui inimene sind tunneb, siis ta saab aru, et sa oled noh tuulepea ja kirjutad mis pähe tuleb ilma pikemalt süvenemata. Ta teadiski seda, aga oli võimalus tekitada torm veeklaasis ja seda ta ka kohe tegi. See on madal ja vastik. Selline inimene on vastik. Kui ma saaks kuidagi nii teha, et ma elus enam Malluka blogist või Mallukast midagi teadma ei peaks, ma teeks seda silma pilgutamata. Üks tuttav soovitas neeru või mõlemad müüa, et see tehnika ilmselt on väga kallis, millega selline unustamine võimalik oleks. Ma olen vist nõus ja ma olen peaaegu valmis oma neere maha äritsema. Kui neid eluks vaja ei läheks, oleks juba maha müüdud.

    Ilmselgelt võtan ma väga isiklikult kui keegi mu sõprade kallale kipub. Aga sina! palun püüa natuke mõelda enne, kui kirjutad onju!

    P.S. Jap, ma julgen Eveliisile öelda, et ta oli hooletu ja oleks saanud paremini käituda ja kujutage ette, ta ei ütlegi must lahti! Vist…

  6. Tead, ma oled Sinuga täiesti nõus. Ja tahtsin lihtsalt öelda, et te olete ägedad inimesed.
    Ja veel, häbi tunnistada, aga varem olin ma ka Malluka suur lugeja ja Sinu vastu oli mul seepärast üks ebameeldiv eelarvamus. AGA mingil hetkel mingil põhjusel hakkasin ma Sinu blogi jälgima ja nüüd on mul selle üle nii hea meel. Ja peab tunnistama, et Malluka tegemistel ma enam silma peal ei hoia, villand sai.
    Teie aga olge muhedad edasi!

    • See on sinust väga armas nii kirjutada. Ma tean, et oma stiiliga ja väljaütlemistega ei ole ma paljude lemmik ja kui siia juurde panna kogu see jama, mis minust kirjutatakse, siis ausalt ma ei pane seda eelarvamust pahaks. Aga mul on hea meel, et see eelarvamus ära läks;)

  7. Ma vist elan kuskil koopas, et ei tea millisest/millistest draamadest-tormidest juttu. Aga räägitagu, mis tahes Sinust, minule oled sa algusest saati meeldinud! Päriselt ka, äge oled 🙂

  8. Ka mina tulin siia kommenteerima ainult selleks, et sulle toetust avaldada!
    Olen nüüdseks päris pikalt lugeja olnud ning nendest draamadest teadlik. Leian, et pahalane Sinu kohta öelda ei ole õiglane, pidevalt nähakse tonti seal kus seda pole. Mallukast on nõme, et salaja ussitab aga blogis näitab ainult enda malbet poolt. Usun, et hulganisti negatiivseid kommentaare saad sa sellepärast, et enamus Malluka lugejad on tema ütluste põhjal enda arvamuse kujundanud min seda muuta on niiii raske … ja ebavajalik 😀
    Külma närvi Sulle ning saba püsti, you’re better than this!

    • Selle postituse eesmärk ei olnud kuidagi toetuse “kerjamine”, aga mul on siiralt hea meel, et vahelduseks tuleb ka toetavaid kommentaare. Olen sinuga nõus, et kindlasti on paljude arvamuse taga Malluka ütlused minu kohta, aga samas eks ma ju annan hagu ka alla. Võiksin vait olla:)

  9. Kuulsusest ja klikkidest jääb mõnel puudu. Ei leidnud ühte ega teist postitust üles, ent arvan seda, et arvamuste paljusus rikastab. Viisakuse piires otse ütlemine ja poliitkortektsusega kohitsemata jätmine on lausa vajalik.
    Edu Sulle.

  10. Tulin ka mina sulle toetust avaldama! Lisaksin veel seda, et läbi Staarblogija õhtutatud vaenu olen ma siia, Sinu püsilugejaks üldse sattunud. Tema lugejaskond on kahtlemata üsna lai ja selle pideva tähelepanu suunamisega sinu suunas ta ju tegelikkuses toob siia selle jüngrite massi sees ka normaalseid inimesi, kes võib-olla poleks su blogini jõudnudki. Näiteks mina. Ülejäänud täiskohaga emmed ja küünetehnikud võivad suure M-showd edasi vaadata, aru saamata, et Staarblogija polegi alati õiglane ja aus, ja et Võsapets polnudki kvaliteet-ajakirjandus.

    Lisan siia ka sellise klassikalise planktoni ergutuslause – “aga suuri laevu saadabki kajakate kisa” nii, et sõua aga edasi, Eestlane Seljakotiga!

  11. Pingback: pime viha, draamad ja surnud sõprused | Mallukas

  12. Ilmselt on varsti oodata uut Facebooki laivi 😀 Tõsiselt, Eveliis, sa oled 100 x parem blogija. Ja igaüks otsustab ise, mis kommentaare ta oma blogis avaldab ja milliseid mitte.

  13. Su postituse pealkiri on nii õige! Mallukas ise õigustas seda oma viimase postitusega täielikult! Tema ei tahtnud midagi halba, tahtis ainult kiita madikeni julguse ja mille iganes eest!… Kirjutasin talle sinna alla kommentaari ja panen selle ka siia: “Ma tahtsin AINULT blogija 3le öelda, et good job.” Ei tahtnud ju., Siis sa oleksidki öelnud lihtsalt: good job. Aga sul oli vaja kindlasti avaldada “kaastunnet”, et teda blogimendiks sõimati ning sellega sa päris kindlasti lootsid ässitada blogija 3 Eveliisile kallale. Nii ehtne ja ehe koolikiusamise näide! Ise üritad tahaplaanile jääda, aga vaenlasele s*tta keerata tahaks kohutavalt 😀

    • Ma seda postitust lugema ei hakka, piisab sõnadest “pime viha”, aga tundes siiski seda inimest kunagi päris lähedalt, siis ma tean, kuidas ta mõtleb ja toimetab. Aga ta oskab hästi endast hea mulje jätta, vastupidiselt minule, kes endast halvema mulje jätan kui ma tegelikult arvan, et olen:D

  14. Olen teie mõlema blogi lugenud nüüdseks umbes aastakese vaid, ja absoluutselt pole kursis miks selline kisma üldse tekkis. Kuid olen üks neist kes siiski jääb ka edaspidi mõlemat blogi lugema kuna mõlemas on seda mis mind huvitab. Ja kuigi vahvaid solvanguid on mõlema poolselt, siis minu arvamust see siiani muutnud pole, tegu on ju võõra jaoks kahe erineva inimese ja kahe vägagi erineva blogiga, niiet nendest nö jüngritest mõlemal poolel ma aru ei saa (va. juhul kui nad on teie lähedased mitte nö jüngrid). Loodan et minu arvamust jagavaid inimesi on rohkem siiski, ehk jääks nii mõnigi arutu lahmimine teie mõlema suunas ära. Ning loodan, et edaspidi saan siiski siit ja ka sealt lugeda rohkem seda mida tavaliselt, mitte avalikku sõdimist. 🙂

  15. lugesin “heade soovidega Sinu suunas enda heatahtlikkust propageerivat” postitust postitust ja mis ma oskan öelda- kiunub ikka see, kes kiviga pihta saab 😛

  16. Saan aru, et keeldud lugemast ta postitust.. aga võiksid lugeda. Inimene palub andeks ja mulle tundub, et siiralt. Ja selles postituses on selgelt tunda valu ja igatsust hea sõbra järele ehk siis Sinu 🙂 Mina ei tea miks Teie sõprus lõppes, aga loodan, et mingi hetk saate kirve maetud 🙂

  17. Eveliis, lugesin samuti Malluka blogi. Ausalt, mullegi jäi mulje et ta tegelikult kirjutas siiralt ja üldsegi ei lugenud ma välja mingisugust mõnitamist või kiusamist. Ma pole tema “andunud jünger” aga no mulle tundub küll et see postitus oli siiras. Ja et ta tegelikult ka kahetseb et kõik nii läks.

    • Mina oma sõprade sõnu ei vääna ega teeks neist kunagi lugejatega manipuleerivaid postitusi ja laive. Minu blogi ei tea paljud, Malluka blogi teavad ja loevad paljud, ja kui populaases blogis öelda, et olen “haige inimene, kes rasedale surnud beebide fotosid” saatis, siis 30 000 fänni nii ka arvavad. Aga ma olen juba harjunud, et Mallukas hea, Eveliis paha, saan aru, et Mariann suutis kirjutada postituse, kus ta jälle veelgi parem on. Ma ei viitsi isegi enam süveneda.
      Mul on kahju, et sõprus lõppes, aga ma olen harjunud, et ma saan oma sõpradega aus olla, ja nemad minuga. Samas, mis vabandustest me siin rääkida saame, blogis olen ma pidevalt “see tont” vms. Ühesõnaga natukene lasteaiaks oleme me läinud, nõustun, aga ma enam ei suuuuda seda ussitamist hea näo taga taluda.

      • Olen ka tähele pannud, et Mallukas mitmeid-setmeid kordi vihjab suva postituses Sulle, Eveliis, et “see tont” või midagi säärast, kohe on aru saada, kellest jutt, kui vähegi asju jälginud oled, ja nüüd siis järsku selline märtri, ohvri ja andeks paluv “kurb on olla” postitus… Silmakirjalikkus ja maniputaisoon, tavaline Mallukas.

  18. Nõustun Kristiinaga. Loe seda postitust!
    Sa ise ütlesid, et sa kipub vãlja paistma halvemana, kui sa oled. Sa ise materdad ju seda blogijat praegu. Et tema tegi ja sina teed tagasi? Täiskasvanud inimene, aga nii jonni täis. Loen teie mõlema blogi, kellegi jünger ei ole ja meeldite mulle oma juttudega mõlemad. Praegu tundub, et mõned probleemid/arusaamatused võiksite te siiski omavahel ära lahendada, mitte avalikult.

      • Veidi nagu piinatud geenius? Või lihtsalt iseloomule omane jonn? Kui sa ise annad endale tiitli, mille peale staarilikult liugu lasta, siis ära hala, et liiga tehakse. Tahad olla blogimaailma pahalane, no palun väga, ole. Tee siis vastavaid postitusi ka. Aga täiskasvanute blogimaailmas teismeliste mänge mängida, arveid klaarida, on tase. Ise lahmid ka suht sügavalt, kirjutad inetult, aga tundub, et ohvri rollis meeldib ka olla.

  19. Loen nii Malluka kui Eveliisi blogisid. Huviga loen, sest meeldivad mõlemad oma isiksuste, juhtumiste ja ammendamatu huumori allikatena. Ja teate, te olete ikka paar parajaid. Üldse ei imesta, et te varem head sõbrannad olite. Ükskõik, mida te ise endast arvate ja kui palju praegu üksteise suhtes ussitate, te olete kõrvaltvaataja jaoks ikka väga sarnased. Just oma emotsionaalsuse ja ohvrimängimise poolest.

    Mis ongi omakorda probleemiks, sest ma ei tea, kas te siis ei saa aru või ei taha aru saada või on see teil tegelikult mingi kaval kokkumäng, aga teil on täielik ussitamise sümbioos. Ühe ussitamine toidab teise ussitamist ning see on vastastikune toiteahel. See on lõputu ring ja kestnud sellest ajast saati, kui sõprus suure pauguga lõhki läks. Väga huvitav on jälgida, kuidas kaks täiskasvanud inimest, intelligentset ja humoorikat isiksust, pidevalt ühe ja sama reha otsa astuvad. Te sureks “nälga”, kui üks teist ikka aeg-ajalt midagi käima ei tõmbaks. Blogilugejana on muidugi see käts huvitav vaadata, aga kas see üksteise pidev torkimine ja hiljem ärritununa halamine väsitavaks juba ei muutu?

  20. Meeh, lugesin seda Eveliisi blogi ja tundub olevat mingi säästuversioon Malluka omast. liiga palju “otsekohesust”, mis rohkem lihtsalt toob esile hoopis su iseenda “bitch” suhtumist, aga vabandame selle välja, ” kuna olen niiiii otsekohene”… kokkuvõttes säästu mallukas, koos mingi pinterest jamaga ja ülidiip quotidega. Pole ka mingi Malluka “jünger” ta ka paras lammas, aga ajaviites vahest ikka lappan ta blogi.

    • Tead, kõige muu osas olgu sul oma arvamus, aga ma arvan, et mind ei peaks võrdlema Mallukaga. Ses mõttes et ma ei ole kunagi tahtnud olla tema moodi või temast parem/halvem, olen lihtsalt blogija. Oma näoga. On see siis bitch või mitte.

  21. Tere,tere! Ma pole blogimisega,blogijatega vapsee üldse kursis. Sinu blogi hakkasin ka kuidagi mega lambist lugema. Ei mäletagi kuidas siia sattusin aga oli huvitav! Ja on ikka huvitav 😀 Esiteks tahtsin seda ammu kirjutada aga näed alles see postitus ajas mind tegelikult kirjutama.
    Mind väga häirib kui pead pea igas blogis vabandama ja seletama,et teed nalja vms. Whaaat?? Miks peab vabandama? Kes nalja ei mõista, see ärgu lugegu. Aga tulebki just välja,et loetakse ja mitte vähe. Minu lihtne loogika ütleb,et ega kõigiga saagi nõustuda aga milleks siis maha hakata tegema?😕
    Elan kaugel Võrumaa metsade vahel ja selline kisma blogimise maailmas on lihtsalt naljakas meelelahutus. Kahjuks v õnneks jälgin ma vaid Sinu blogi😀😀 Mulle Sa meeldid😊 ja Norra meeldib ka mulle. Kõike head ja päikest!

  22. Ma olen Marianni blogi lugenud ca 2aastat, Sinu oma olen juhuslikult lugenud u paar kuud. Varasemalt nt sattusin Sinu blogi peale siis, kui Mariann tegi kodus remonti ning kasutas sisekujundaja abi ning seda selle oma blogis maha tegid 😀 😀 siis juba mõtlesin, et mis sõbranna üldse sellist asja enda sõbranna kohta enda blogis peaks kirjutama 😀 läks aeg edasi ja jälle sattusin sinu blogi peale juhusliklt ja maru naljakas oli lugeda paralleelselt Marianni blogiga: 1) M kirjutab, et lastega koos reisida on keeruline ja sina päev paar hiljem kirjutad vastupidise postituse 2) M kirjutab, et tal raha palju käes ja pm naudib elu ja SIna kirjutad paar päeva hiljem inimestest, kes rahaga midagi teha ei oska 😀 Hallleluuja 😀

    Alates sellest sisekujundaja episoodist olengi mõelnud, et oled kade tema peale. Mariannil on piisavalt raha, et elada pigem luksuslikult ning sinul ilmselt see võimalus puudub.

    • Mann on hea läbilõige keskmisest Malluka lugejast. Vanust ilmselt varsti juba sinna 30 kanti, aga kommentaarides suudab endast 12-aastase mulje jätta (Sina oled lihtsalt nii kade, kuna sina pole nii rikas nagu minu vaimne juht Mallukas!!!!!!)
      Fatsebuuki kontol ilutseb ilmselt eluülikool. Täiskohaga emme on kohustuslik töökoht.
      Vähemalt on tal piisavalt raha, kuna peix, kelle fatsebuuki kontol tema bemm ilutseb, rahmeldab pidevalt Soome vahet.

      Ses suhtes, et selle draama puhul siin ühinen arvamusega – natuke nagu pada ja katel. Lasteaed.
      Aga seda Manni kommentaari lugedes hakkas küll silmadel lausa valus.

      • Jah, ma olen nõus, et natuke pada ja katel, aga noh me olemegi sellised, emotsionaalsed, eks me selle pärast ka tülli läksime:)
        Aga selle “luksuse” kommentaari peale olen ma palju mõelnud, Mis on erinevate inimeste jaoks luksus? Milles see väljendub? Mille peale kade olla? Kas kade olla? Millised on prioriteedid? jne jne jne. Minu prioriteet on hetkel vabaneda laenudest ja teha kodus remonti. Võiksin muidugi hoopis osta endale asju. sest on olnud kehv päev või hea päev. Mul ei ole asju vaba. St suvalisi asju, et end tunda rikkamana. Ma tahan autot ja kodu ning perekonda. Asjade asemel reisiks hoopis.

  23. ohh, vanuse pärast võiks ma vist su nooremapoolne ema olla aga…….. krt sa oled nii minu moodi mutt 😀 Ma lahmin ka ja kui ikka kaane pealt ära lööb siis käib pauguga; ma olen sellise asja üle elanud mitu aastat tagasi kui ma julgesin ühes foorumis öelda, et kuulge- see asi ju haiseb.Kõik sosistasid, et haiseb aja ma ütlesin välja. Ja kus siis lendas plankton mulle peale. Ma sain alusa anonüümkirju jne. Päevapealt lõpetasin suhtlused ja siiani naeratan õige otsuse pärast. Aga sina neiu- sa oled ikka üks lahe sell, aus, ehe . Sa kasvatad idat just nii nagu mina oma lapsi olen kasvatanud ja nüüd lastelastega kasvan. Ma tean seda tunnet kui sa heas usus midagi teed ja mingi xxxx võtab kontekstist välja sõna ja siis see sitt hakkab. Tead, ole mõnus edasi ja müts maha su ees!

Leave a Reply