Järjekindlus viis sihile

Mul on Norras üks klient. Üheksa kuu jooksul ütles ta mulle kaks korda “ei”, aga ma ei andnud alla. Hakkasin jälgima teda Instas, Facebookis ja panin end nende uudiskirjade saajate listi, et aru saada, kuidas oleks võimalik neile läheneda. Peale ühe uudiskirja saamist tuli mulle mõte ja ma kirjutasin uuesti. Kolmas kord. Tänaseks on ta mu suurim ja parim klient Norras.

Samamoodi oli nende blogijatega. Üheksa kuud mõõtsime ja mõtlesime, kaalusime ja vaagisime, kaklesime ja vahetasime agentuure. Iga kord kui me pidasime koosolekuid blogijate kohta, tõin ma näiteks Celine Aaagaardi, kellel on eriliset kihvt stiil, kelle Instagram on nii omapärane ning kelle koostööd erinevate firmadega on edukad olnud. Näiteks koostöö Eurosko´ga.

sep_h17_celine_333.png

Ma tõin ta kogu aeg näiteks, aga mulle ei tulnud mõttesegi, et tema võiks olla üks meie blogijatest. Tundus nii kättesaamatu. Kui ma siis pakkumises nägin seda nime (ja ka hinda, mis ei olnud sugugi nii krõbe kui olin arvanud) pidin ma õnnest ära minestama. Ja nii ilmuski täna Enevlope.no-s artikkel.

img08452.jpeg

Ka Taanis tegime esimesed reklaamikatsetused. Ma jäin väga rahule. Eriti modelli valikuga (Fotod: www.nadialinevonbach.dk). Nüüd jääb vaid Rootsi veel. Sellega alustame me koos Mymuse´iga uuel aastal.

NadialineNadialine-bonbon-lingerie-19

Uueks aastaks leidsin ma endale ka kaks uut klienti, kes Skandinaaviast huvitatud on. Eks ole näha, kuidas nende toodetega läheb. Ma ise usun, et turgu on! Küll siis juba pikemalt kui tegudeks läheb.

5 thoughts on “Järjekindlus viis sihile

  1. Tõesti tubli, aga kas kõigile saadetakse ühesugused komplektid pesu, et kas mitte BonBonil see valik suurem pole, kas see ei aitaks kuidagi mitmekesisust luua, kui on erinevaid valikuid. Praegu jääb mulje, et turustatakse ühte pesukomplekti.

    • Blogijad said ise valida ja kuigi eks ma ka oleks eelistanud voimalikult erinevaid komplekte, siis valiti üsna sarnased komplektid. Samas on see väga okei, sest näitab meile maitset ja stiili, millele keskenduda.

Leave a Reply