Ja kui juba imalaks kiskus

…siis ma tahaksin veel imalamaks minna ja soovida häid jõule kõikidele oma blogilugejatele. Ma mõnikord ise ka ei usu, et see blogi on kasvanud välja millekski…suuremaks? Kindlasti suuremaks kui selle eesmärk oli (jumala eest, viimasel ajal on mul tihti tunne, et keegi naeratab mulle just nagu tunneks mind ja kui ma seda endale just ette ei kujuta, siis on nende naeratuste taga nö tuttavad läbi blogi).

Ma ei ole eriline tunnete väljendaja, mulle ei meeldi oma tunnetest ka väga rääkida, lihtsam on varjata end sarkasmi maski taha, aga täna riskin sellega, et paljastan oma imala poole ja ütlen siiralt, et mul on nii hea meel lugeda teie kommentaare, kirju, sõnumeid. Mul on hea meel, et te viitsite vaevaks võtta minuga kaasa arutada ja oma arvamust avaldada. Me ei ole tihti ühel meelel, aga ei peagi ju. Mina näitan teile, milliseid arvamusi on veel ja kuidas ka saab ning teie avate minu silmi samuti. Mõnikord ei meeldi mulle kriitika, mõnikord tundub, et mulle tehakse isegi liiga, aga kriitikast on ka kasu olnud. Ma ei ütle seda lihtsalt välja;)

Aitäh, et te olemas olete. Päris ausalt. Soovin teile ilusaid pühi ja tõmban blogijuhtme ilmselt mõneks päevaks seinast välja. Suhtlen pärisinimestega pärismaailmas.

Häid jõule!

IMG_4480IMG_4493IMG_4507IMG_4510IMG_4522

13 Comments Add yours

 1. Miina says:

  Rõõmsaid jõule Sulle ja Su perele! On vahva blogi, mida lugemas käia!

  Liked by 1 person

 2. sline says:

  Mõnusaid jõule sulle ☺ Loodan, et mu soojad tervitused teile otse Vietnamist ei sulata teie lund ära 😁

  Liked by 1 person

 3. Marge says:

  Täiega imal ikka…

  Like

 4. Ruta says:

  Ilusat Jõuluaega teie perele ka meie perelt Hollandist!

  Like

 5. Lilla vän says:

  Soovin kogu teie perele Ilusaid toredaid perekeskseid Jõule!
  Käin ikka lugemas Sind.
  Aitäh Sulle.

  Like

 6. kristiinar says:

  Aitäh Sulle oma huvitavate blogipostituste eest! Ilusaid ja rahulikke pühi!

  Like

 7. JuliaR says:

  Toredaid jõule! 🙂

  Like

 8. Janeli says:

  Häid jõule sulle ja su perele 🙂

  Like

 9. Kristin says:

  Kulla seljakotiga eestlane!
  Tänan Sind, et oled sellel aastal leidnud aega/tahtmist oma elu ja eriti Ida tegemisi meiega jagada. Mina olen leidnud Sinus omasuguse sarkastilise virtuaalse kaaslase nagu ma isegi. Olen saanud tuge oma probleemidle (töökoha kaotus, antideprekad, julmad ja vastikud inimesed) ja Sinu kirjutatu on andnud mulle palju tuge ja arusaamist, et ma ei olegi üksi oma probleemidega. Ole Sa tänatud ja pikk pai Idale ja Marekule jaksu ja kannatust kahe tulesädemega elu nautimisel ! Aitäh, et olemas oled ja häid pühi kõigile blogi lugejatele.
  PS: Me ei ole iial kohtunud, niiet virisejad ärge süüdistage kohe pugemises.

  Liked by 2 people

  1. Eveliis says:

   Ma sellise kommentaari peale olen muidugi natuke kohmetunud ja sõnatu…aga mul on siiralt hea meel, et oled leidnud endale minus sarkastilise virtuaalse kaaslase, kellelt tuge saada🙏 aitäh Sulle ja suhtlemisteni. Ehk isegi virisejate “rõõmuks” lives? Mõnusat pühade jâtku!

   Like

 10. Annika says:

  Kauneid pühi Eveliis Sulle ja Su perele, kena aastalõppu ja veel paremat uut! 🎄Me ju isiklikult ei tunne, aga blogi, insta, FB- noh, nagu samas tunneks ka 😇 Vahva lugemine, teistmoodi, lihtne, huvitav. Nii mõnedki sarnased jooned, arusaamad. Ilma üleliigse võltsglämmi ja kärata. Ehe elu. Mulle meeldib! 👍

  Like

  1. Eveliis says:

   Mul on paljude lugejatega tunne, et nust nagu tunneks 😇 ja ausalt, aitäh heade sõnade eest, nii armas on saada justkui kinnitust, miks ma ikka veel blogin😌 Kaunist aastalõppu Sulle!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.