Everyday Mõtted

Aus vastus Heilyle

Mina hommikul kui otsustasin rattaga tööle ja tagasi ja lasteaeda ja koju sõita:

ive-got-the-power-gif-4.gif

Mina avastades, et pean ekstra kaheksa kilomeetrit sõitma:

download

Mina 1,5 kilomeetrit enne kodu:

giphy.gif

Mina peale 22 kilomeetrit rattasõitu kodus diivanil istudes:

giphy (1).gif

LgQu0sJ.gif

Ja see, armas Heily, on põhjus, miks ma 3647828 aastat Roheliste Rattaretkest kõrvale vingerdan. Minu maksimum on 6 kilomeetrit rattasõitu päevas. Mitte 600.  Mu pepu valutab ja mingi valemiga ei sunniks te mind uuesti homme ratta selga istuma. Ehk ülehomme. Aga kui selle tempoga rattaretke läbi sõita, siis ma saaks vist jõuludeks sõidetud.

Kui aga naljad, ja ebamugav rattapaigutus võimalus rongis, kõrvale jätta, siis see rattasõit on päris lahe. Mulle tuli täiega meelde lapsepõlv kui Andu ratta pakikal sai Vasula poodi sõidetud ja heal päeval juhtus seal ka jäätist olema. Saba oli nii pikk, et enne kassasse jõudmist oli jäätis juba sulanud, aga isssssand kui hästi see sulanud jäätis maitses.

 

6 comments on “Aus vastus Heilyle

 1. Kust need ägedad prillid päris on?

  Like

  • Minu prille pead silmas või? Appike sellisel juhul. Need on sada aastat vanad Pepe Jeans’id. Aga ülihead😊

   Like

 2. Ida istub pakikal lihtalt ? 😃

  Like

 3. ritsik

  Kle, ma käin JALA päevas tavaliselt kuus kilti, mis mõttes sa rattaga rohkem ei jaksa? Ma olen sust vanem, mis sa kavatsed minust kehvem olla või :)?
  A pepuvalu on esimesed kaks päeva, siis läheb üle.

  Like

  • No tegelt kõndmisega poel mul üldse probleeme, just Pranglis käisime 20km üks päev. Ja eks selle rattasõiduga ongi nii, et küll ma ära harjun

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: