TFW//Alexanderling

Laste sünnipäevade vahel jõudsime me laupäeval ka Tallinn Fashion Weekile. Mammu Couture ja Alexanderling moeetendusele. Alexanderling ei ole võib olla massidele veel nii tuntud nimi, kuid mina armusin selle brändi disaini kui mul oli au ja õnn brändi looja ja hinge Anuga koos töötades tuttavaks saada ja temalt üks kleit tellida. See on siiani mu lemmikkleit talvisel ajal ja ausalt öeldes tahaks ma, et mul oleks sarnase lõikega kleite garderoobis igas värvitoonis. Nii praktiline ja kaunilt naiselik.  ALEXANDERLINGi loomingu läbivaks teemaks on naine, ülistades tema voogavat siluetti ja lopsakust madaleine vionnetilike drapeeringute, kroogete ja keskkohta rõhutava plisseeriga. Enese rõivastumiskogemustest inspiratsiooni ammutava disaineri peegeldustel on kesksel kohal mugavus, seda nii jersey-kleitide kui ka ülakehale vabadust loovate mantlitega-jakkidega nii suviti kui ka talviti.

jhy2tp5k.jch

2l14my0s.z54

2klnxhet.xkq

drekzkuk.4hl

x04vlzo0.ntl

Mammu Couture Love kollektsioon on mu meelest hästi vahva, mänguline ja mitte nii üle võlli mannavahuline ja suleline nagu paljud ta kleidid. Poolsaapad, vallatud seelikud ja kudumid on minu jaoks alati ideaalne kombo. Ainuke, mis mind selle etenduse juures tohutult häiris, olid pidulikke kleitide juurde pandud mustade täppidega loorid. Need nägid välja nagu suured ja koledad sünnimärgid.

2o35zwnd.jmtwt1zyzdo.cmx

m54xvtxv.wq2

x1h50vrf.ar30p1utbya.42q

Tallinn Fashion Weekilt jõudsime me edasi Sveta Baari NU Performance Festivalile.

44560337_2193053437431496_4364265455154626560_n
Foto: NUP Festival

Kust selline otsus, ma isegi ei tea. Teate, see oli omamoodi sürreaalne kogemus, pigem lahe ja teistmoodi, aga kuigi ma pean end mingil määral  “diibiks kunstiinimeseks”, siis nüüd võin ma selles eluvales elamise küll järele jätta. Minus ei ole kübetki ei diipi ega kunstiinimest, sest keskmes olnud objektse kunsti ajaliini ning performatiivseid võimalusi, mis mõtestavad ümber publiku individuaalset ja kollektiivset kogemust, ma näha ei osanud. No ei näinud lihtsalt. Ei ole nii diip. Ma nägin pistikutest torni ehitavaid  ja kaalikaid, sibulaid laiali jagavaid täiskasvanuid:D

nagcjsvn.a41

Fotod: Erlend Staub/Õhtuleht

7 Comments Add yours

 1. Mann says:

  Issand…Te Leenuga nii säravad😵

  Liked by 1 person

  1. Eveliis says:

   Nii armas sinust:D

   Like

 2. Mann says:

  Liiga palju on anonüümset heiti, tuleb ka head öelda

  Like

 3. sellestmison says:

  Vaatasin ka neid moeshow pilte ja Studio August jäi taas silma, Alexanderling samuti. Woolish oli ka vahva. Pluss avastasin veel mõned huvitavad disainerid.

  Like

  1. Eveliis says:

   Seal oli päris palju vahvat tõesti. Woolish oli klassikaliselt hea mu meelest, no kui kudumid meeldivad

   Like

   1. sellestmison says:

    Minu meelest IVL oli väga huvitav ja omanäoline.

    Like

   2. Eveliis says:

    seda ka kindlasti!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.