PayPal

Mul ei ole PayPaliga kuigi palju kogemusi. Paar kuud tagasi maksin ühe arve ja kuna see läks libedalt, palusin uue tellimuse eest jälle arve läbi PayPali esitada. Läksin arvet maksma ja näen hoiatust: “Te ei saa hetkel raha kanda ja Teile ei saa raha kanda, sest Teie kontol on näha mitteautoriseeritud tegevust. Tundub, et keegi kasutab Teie kontot ilma Teie teadmata.”

Mis te arvate, kas mul tekkis paanika? Minu krediitkaardi andmed ikkagi ju kellegi teise käes? Kirjutan tarnijale, et tead, midagi on jumalast valesti, ma ei saa arvet tasuda, sest mu konto on blokitud või kaaperdatud või mõlemat.

Ja et asi veel segasemaks läheks, saatis samal ajal tarnija mulle kirja, et nemad on saanud PayPalist kirja, et klient (st mina) on andnud PayPalile teada  mitteautoriseeritud tegevusest. Ilusti kohe kirjas minu nimi ja andmed ning selgitus, et olen teinud järelpärimise või tagasi kutsumise või mõlemat. Aga ma ei ole.

Ma olen niigi vaene. Ma ei saa endale lubada, et keegi mu kõhnast rahakotist tuhat+ eurot pihta paneks. Appi noh. Miks minuga selliseid asju juhtub?

2 Comments Add yours

 1. Lydia says:

  PayPal’ga on mingi jama jah. Ma sain ka oktoobri alguses mitu kirja, et kahjuks ei ole võimalik ülekannet teha. Palun logige sisse ja täiendage oma andmeid. Aga ma ei olnud selle konto kaudu mingeid makseid enam ammu teinud ja ma teadsin, et mu Pal’i konto on seotud aegunud AE krediitkaardiga, sellepärast ei olnudki võimalik tehinguid teha. Seega eeldasin, et keegi üritab pettust ja panin selle konto üldse kinni. Igastahes väga ebameeldiv.

  Like

  1. Eveliis says:

   Mul on praegu konto igatahes suletud, jube vastik:(

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.