Uncategorized

Ma ei ole turist, ma elan siin

Tühjendasin oma kaamerat ja avastasin, et seal oli 877 pilti, mida ma veel ei olnud arvutisse tõmmanud. Pildid Tallinna vanalinna jõuluturult seal hulgas, mul ei olnud need enam meeleski. Ida kutsuti ühele pildistamisele* ja nii sai ka ikka jõuluturg ära vaadatud. Jõulud ammu läbi, jõuluturg unustatud ja ega need minu pildidki mingid erilist kunstilist lisaväärtust siia blogisse ei anna – ma ikka ei ole viitsinud oma kaamerat kasutama õppida – aga ma siiski panen nad siia üles. Mitte selleks, et vaadake, me käime ja teeme, pigem selle pärast, et ükskõik kui kehvad fotod, Tallinna vanalinn on jõulude ajal täielik muinasjutumaa. See mõnus emotsioon, tuled, laternad, küünlad, kuusk, turistide siblimine ja Raeapteegi otsimine, pidev selle asemel Rae Antiigi pildistamine, karussellid, müügipunktid…Ühesõnaga kogu see melu. Hinnatase muidugi välja arvata. Aga muidu olekski liiga täiuslik.

dsc02866dsc02864dsc02874dsc02884dsc02892dsc02897dsc02887dsc02875

*igaks sajaks juhuks mainin siis ära, et nendele pildistamistele ma ei sunni Idat minema. Kui kutsutakse, siis alati küsin Idalt kõige pealt, kas ta tahab minna. Kusjuures mõnikord ta meenutab väikest diivat, kes ütleb, et ma olen vaid siis nõus kui see või too pildistab. Natuke vanemaks saab, ütleb meile “don’t wake up for less than $10,000 a day“?

Advertisements

About Eveliis

I still don't know if things fit together, or if everything will be all right in the end. But I believe that something means something. I believe in cleansing the soul through fun and games. I also believe in love. And I have several good friends, and just one bad one.

0 comments on “Ma ei ole turist, ma elan siin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: