Õnn on see kui ma võidan midagi head

Te olete ilmselt siin mõnda aega kaasa elanud (ühel või teisel moel, positiivselt või negatiivselt) trööstiplaastrite käekäigule. Kui ma lugesin Costany lugu, miks ta Selveriga oma purkide teemal koostöö lõpetama pidi, siis ma sain temast nii hästi aru. Minagi olin eelmisel aastal olukorras, kus tellimused olid suured, makseajad pikad, kulud mu jaoks liiga suured ja ma pidin kogu aeg mõtlema, kuidas ja kas üldse edasi.

2019. on aga muudatuste aasta. Trööstiplaastrid said rebrändingu ja jätkavad suuremate ambitsioonidega kui veel eelmisel aastal oleks unistada julgenud. Seda väikest uut algust tähistavad trööstiplaastrid uue Facebooki leheküljega, uue Instagrami kontoga ja ka väikese loosimisega, et teid tänada kui meie uuele lehele ka püstise pöidla viskate.

Tassikoogid ja Cuddlings.ee loosivad kõikidele facebooki postituse jagajate ja lehtede fännide vahel välja 3 imelist kinkepakki (üks kinkepakk sisaldab cuddlings trööstiplaastreid ja 10€ kinkekaarti Tassikoogid kohvikutes).

Šeeri ja keeri, sest loosimine toimub juba 03.02.2019!

 

img_0189img_0187img_0188img_0190

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.