Kui nali saab tõeks ehk teretulemast uued rinnad!

Käisin siis täna Medemises rasvaimu konsultatsioonis. Aitab naljast eks. Kommentaarid kirjutasid küll eelmise postituse all, et ilu ja endaga rahulolu algab seestpoolt, aga minu jaoks ei ole kõhurasval mu elus kohta ja kui kuidagi teisti ei saa/ei taha/ei viitsi, siis tuleb kirurgiliselt sekkuda. Ma tahan, et mu välimine ilu vastaks mu sisemisele. Ma tahan olla vastupandamatu. Ma tahan ka olla seksikas. Ma tahan olla ILUS!  Aga mitte see ei ole nali, mis tõeks sai, sest see samm oli mul juba pähe võetud ja nii oli vaid aja küsimus, kunas see tehtud saab.

Nali, mis enam ei ole nali, on see, et seal konsultatsioonis näperdasin rinnaimplantaate ja arst tegi nalja, et noh kui juba lõikamiseks läheb, et paneme uued rinnad ka või. Algul naersime ja naersime, kuid mingil hetkel tundus, et see pole üldse nii halb plaan. Järelmaksuga ei tule hind ka midagi sellist, mida maksta ei suudaks. Naljakas, et ma olen terve elu sel teemal rääkinud, et ühel hetkel panen endale rinnad ja nüüd siis järgmisel nädalal saab see teoks. Imelik mõelda. Kahju on vaid pesusahtlist, mis selle operatsioonitulemusena välja vahetamist vajab.

Mul on täna üldse selline iluprotseduuride päev ja peale konsultatsioone Medemises läksin ma maniküüri, Ida oli ka kaasas. Ma ikka võtan teda kaasa kui võimalus on, sest talle meeldib nii väga kui tal ka natukene silmi värvitakse, küüsi lakitakse, juukseid silutakse. Miks mitte eksju. Tüdrukuks olemise rõõmud. Las ta naudib. Seekord aga juhtus nii, et Ida vaatas seal nabarõngaid. Üks oli nii armas põrsas Pepa kujuline. Näitas mulle, et tahaks ka endale. Muidugi ma esimese hooga ütlesin, et issand ei, mitte mingil juhul ei saa sa nabarõngast, aga kosmeetik ütles, et ärgu ma öelgu midagi, et see pole lastele. Selgus, et see on uus trend ja ei pidanud ka üldse ohtlik olema lapsele, et materjalid ka juba hoopis tänapäevasemad. Nojah, kui ma vaatasin neid nabarõngaste valikuid, siis tõepoolest oli olemas täiesti lastevalik. Põrsas Peppast liblikate, südamete ja lipsukesteni välja (valikut saate ise vaadata ka siit). Ei ole sellised suured ja kohe silmatorkavad, aga väikesed nagu kõrvarõngad. Ida mangus, et tema tahab nii väga ja lõpuks ma siis mõtlesingi, et ma olen tegelikult nii kuri ema ja ei luba talle pooli asju, mida ta soovib, et olgu siis nii – lapse soov on mulle käsuks. Õnnelik lapsepõlv on olulisem kui see, mida minust kui emast arvatakse. Niikuinii arvatakse, et ma olen ju selles ametis feilinud. Las siis laps olla õnnelik ja vaatab tagasi, et küll tal oli ikka äge ema.

Ma täna ei saa teile veel Ida kõhurõngast näidata, sest see läks natuke paiste, aga selline pisike lipsuke sai valitud. Ärge muretsege, pildil tundub palju suurem kui tegelikult on.

Adoring-Silver-Bowknot-Butterfly-Rhinestone-Navel-Belly-Button.jpg

NB! Negatiivseid kommentaare üles ei lase enam. Mulle ei ole vaja ebaadekvaatset kriitikat.

31 thoughts on “Kui nali saab tõeks ehk teretulemast uued rinnad!

  1. 😀
    (Ei tea, kas see naerusmail läheb filtrist läbi ja ikka lased mu kommentaari läbi, sest tegelikult sa ju ei tea, mis emotsiooniga ma selle smaili panin ja äkki ikkagi päriselt naeran su üle pahatahtlikult vms… haa!)

      • Ikka-ikka elan positiivselt kaasa sinu muutustele!
        Miiu tänast aprillipostitust lugedes mõistsin ka, kui oluline on ümbritseda end inimestega, kes mõistavad sind ja toetavad sind ALATI ja jäägitult ja elavad sulle kaasa ja lihtsalt mitte kunagi ei kritiseeri, ükskõik, millist hülgemöla sa ka suust välja ei peaks ajama. 😀 Ikka tuleb mõista, mitte hukka mõista!

  2. Soovitan lugeda Palja Porgandi blogist rinnaimplantaatide ohtudest. Pigem elada väikeste rindadega, aga tervena. Välismaal on päris palju tuntud blogijaid/instagrammareid, kes on implantaadid lasknud eemaldada tervise huvides. Tõesti ei suuda mõista, et keegi otsustab panna endale sisse tiksuva pommi. Saan veel aru, kui rinnad on eemaldatud vähi tõttu, aga kui endal on a või b korv, siis tõesti aru ei saa, et milleks.

    • Soovitus on hea ja ise soovitaks ka igaühel enne vähemalt viis korda mõelda, aga selle konkreetse postituse puhul soovitaks ikka kõigepealt kalendrisse vaadata. 🙂

    • Tänasel päeval ei paneks ma endale kindlasti rinnaimplantaate, kuigi varasemalt olin kindel, et seda kunagi teen ja no eile tundus väga hea mõte;)

  3. Kas need ohhetajad siin kommentaariumis ikka kalendrisse on piilunud? 1. aprillil võiks mõnda teksti veidi kriitilisemalt suhtuda 😀

  4. O sancta simplicitas. Poleks küll uskunud, et keegi seda juttu tõsiselt võtab, eriti veel tänasel päeval…

  5. Ma eelmise samasisulise teema all sinuga ei nõustunud, aga nüüd pean küll kirjutama, et sa argumenteerisid nii hästi, et võtan kõik oma sõnad tagasi! Milleks higistada trennis ja järada juurikaid kui saab hoopis lihtsamalt. Ja blogijana kindlasti ka odavamalt. Muidugi tee ära! Uued rinnad – super idee! Soovitan tegelikult tuharaimplantaate ka kaaluda, sest kui juba siis juba. Tuharad on tänapäeval seksikuse skaalal palju olulisema tähtsusega kui rinnad. Kesse teab millised tissid Kardashianil on? Mitte keegi!
    Ja Ida nabarõngas on nii nunnu. Kui laps tahab, siis muidugi! Miks mitte talle rõõmu valmistada!

  6. lugesin ja mõtlesin- ehk on mul miskit viga, aga mida rohkem lugesin siis tuli meelde, et täna ju vingerpussi päev

  7. Hmm, hea küsimus…Äkki sa olid kriitiline? Aga kui aus olla, siis ma eile kustutasin terve hunniku spam ja trash meile, võimalik, et kogemata siis läks ka sinu kommentaar sinna? #piinlik

    • Suht imelik, postkastis nägin, et oled mu kommentaari avaldanud ja isegi vastanud, aga su blogi kommentaariumis ma seda ei näe.. #kummaline

      • Jap, aga no pane siis kommentaar uuesti, ma vaatan, kas julgen üles lasta. vbla ikka ei läinud tsensuurist läbi, et alguses avaldasin ja siis sain aru, mis sa öelda tahtsid ja diliitisin ära:D

      • No ma ei näe ka neid oma praegusi viimaseid kommentaare ega sinu vastuseid neile blogi kommentaariumis, ainult oma gmaili postkastis näen 😀
        Aga mu see kõige esimene kommentaar oli muidu: “Kuni nabarõngasteni ma isegi uskusin… Nii hea (Y) 😀 “

      • Aaa jaa, seda ma ikka nägin ja sellele ma vastasin ka, aga ma ei tea…No enivei…ma teadlikult ei jätnud sinu kommentaari üles panemata:)

Leave a Reply