Mul on rohud jälle võtmata*

on

Et üdini aus olla, siis tegelikult tahtsin ma kirjutada ühest humoorikast Facebook i sõnamängu grupist (for oss som falt i ordspillgryta). Seal on igasugu vahvaid meeme ja sõnamänge, mõnikord ka selliseid lapsikuid ja teinekord noh mitte nii naljakaid. Viimasel ajal käin ma seal puhtalt juba vaid kommentaare lugemas, sest pole asja, mille peale inimesed seal ei solvuks ja kaklema ei läheks. Viimati kirjutas keegi, et nooo, kas sõidutasite oma lapsed ka kliimamuutuste streigile. Mu meelest oli see päris naljakas, sest olgem ausad – palju räägitakse kahjust, mida lennukid kliimale teevad, aga kliimamuutuste kohtumistele sõidetakse just lennukitega. Iroonia. Ja siis hakkas peale, et selliste asjade üle ei tohi nalja teha, et kes see inimene on, kes niimoodi looduse üle irvitab. Nalja ei tohi teha ka surma, haiguste, alkoholi, poliitika, laste, mustanahaliste, pagulaste ega laias laastus kellegi üle, sest nali võib kedagi solvata. Kui pidevalt tuli gruppi uusi liikmeid ja kuus korra jagas keegi “makrell tomatis” nalja, tuli appihüüdeid, et isssssssand, ei ole enam naljakas. Nüüd nutavad nad makrell tomatis nalju taga, sest see ei solvanud kedagi.

images.jpg

Pea iga päev ütleb keegi, et lahkub grupist, sest naljad ei ole enam sõnamängud, vaid tobedad meemid (mis minu primitiivse aju jaoks on ikka täitsa naljakad). Täna oli jälle üks selline lahkuja, kes oma lahkumisest stseeni tegi.

57000743_10157074137889593_7129225238356688896_n.jpg

Ja nii jõuangi ma Palja Porgandini. Andke andeks, aga ma ei suutnud vaiki olla, ma lihtsalt ei suutnud! Eks neid dramaatilisi (sotsiaalmeediast)lahkumisi on teisigi olnud, aga see on kirss tordil. Kas see ei olnud (vähem kui) nädal aega tagasi kui PP kirjutas “Head aega praeguseks. Tulen tugevama ja õnnelikumana tagasi. Loodetavasti… Kui olen tagasi, annan teile teada, mis minuga juhtunud on. Mul ei ole 23. aprillini ligipääsu tehnikale, kaasa arvatud telefonile, seega palun ärge pommitage mind sel ajal millegagi, et saaksin olla rahus ja vaikuses. Armastan teid kõiki ja tänan teid toetuse eest” ?  Ma ei jälgi PP blogi ega instat, sest minu kibestunud vanamuti aju jaoks tuleb sealt totaalset iba, aga millegi pärast sattusin ma täna Sky.ee lehele, kust leidsin uudise, et Porgand on juba (ilmselt tugevama ja õnnelikumana) tagasi. Minu kalendris on täna 16.aprill. Ja mitte ainult ei ole ta tugevam ja õnnelikum, vaid ta on lausa “oma DNA-d ümber kujundanud.” Kas tuleb üllatusena, et sünge “lahkun sotsiaalmeediast” postitus on ka kadunud?

Ma päriselt tahaks talle öelda, et sa ei ole lennujaam, sa ei pea oma lahkumisest teada andma. Eriti kui maandud nädal aega enne expected arrival time. Natuke on ju koomiline? Ei?

*seda ikka kiputakse mulle ütlema kui ma jälle kedagi koolikiusaja tasemel kiusan. Lame kommentaar, aga ilmselt KKKK (kibestunud kade kole kommentar) muutus igavaks. 

8 Comments Add yours

 1. M says:

  Ilmselt oli PP LSD tripil. See on üks võimalus oma DNA heeliksit muuta. Vb lõppes tripp varem, kui plaanitud, vahel juhtub nii, kui hapet teed. Kunagi ei või teada 😀

  Like

  1. Eveliis says:

   Njaa, eks igaühel oma lõbud, aga no ausalt…jätan hüvasti ja siis olen klõps paari päeva pärast tagasi, sest..?

   Like

   1. M. says:

    Neid blogijaid, kes “puhkusele” suunduvaid on ikka teisigi olnud 🙂 Jane “puhkusi” ei suuda vist keegi meist kokku lugedagi? Kas mitte temal polnud jutt, et uuest aastast paneb üldse kommentaariumi kinni ja blogib niisama ja blabla? 😀
    Kui blogi on sinu töö siis ei saa kaua puhata! Ju PP sai telefoni varem tagasi 😀

    Like

   2. Eveliis says:

    Jah, ma ka mainisin, et eks neid on siin veelgi olnud, aga see on juba next level mu arvates.

    Like

 2. Stina says:

  HM ja Samsung ootasid reklaampostitust, ei saanud kauemaks mediteerima jääda. 😃

  Like

 3. ly says:

  Ma väga ka paljast porgandit ei jälgi, mõningaid postitusi olen lugenud ja vahel insta storysid , live vaadanud. Aga no ei meeldi ta mulle, ma ei tea ta nii räägib ja käitub endale vastu. ta on ise loonud endale selle elu, on nö avalik tegelane, ta ise laob oma elu teistele letti, ta peab arvestama mis sealt tulla võib. Ma tean ja saan aru et ei olegi normaalne teistele halvasti öelda jne, aga hallooo maailm on imelikke täis, ja sealt tuleb nii mõndagi.
  Ja no tema sotsiaalmeediast lahkumine???? nagu sa ytlesid milleks ta peab sellest teada andma? mine ja ole eemal sellest jne. täielik sotsiaalmeedias sõltuvus tal vist

  Like

 4. Kaja says:

  Võib-olla ei tekitanud tema “lahkumine” sellist reaktsiooni, nagu ta ootas? Ilmselt ootas suuremal hulgal “pliiiz, ära mineee!!!” või “me vajame sind juuuu!” stiilis kommentaare. Noh, et end ikka üliolulise ja vajaliku influencerina tunda. Aga ei tulnud.
  Mis muud see ikka oli, kui tähelepanuvajaduse rahuldamine.
  #mulonkarohudvõtmata 😁

  Like

  1. Eveliis says:

   Jah, kui on ikka tugevakujuline sotsiaalmeediasõltuvus, siis võib see põhjus olla küll

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.