Kas on kedagi, kellega ma tülitsenud ei ole?

Alles eile küsiti minult, kas on olemas inimest, kellega ma tülitsenud poleks? Aga palun! On ÜKS inimene. Eks põhjus on ka selles, et ta on minust TUNDUVALT vanem ja seevõrra ehk ka targem ja lihtsalt ei viitsi;)

Eveliisi eluviis

Minu parimal sõbrannal on täna sünnipäev.

Selleks, et meenutada, mis ajast ma juba Heilyt tean, oleks vaja erakordselt head mälu. Minul seda ei ole. Seepärast ei teagi ma täpselt, mis ajast me üksteist teame, kuidas me esimest korda kohtusime või miks meist sõbrannad said. Ma tean vaid seda, et ta on alati olemas olnud. Ma olen tihti pidanud Heilyt tutvustades tegema pausi, et mõelda, kuidas me siis sugulased olemegi, sest öelda, et me oleme „lihtsalt sõbrannad“ kõlab sama valesti kui sool kohvi sees.  On olnud perioode, kus me oleme suhelnud vähem, on olnud perioode, kus me oleme olnud lahutamatud kui sukk ja saabas, kuid Heily on üks inimene, kellega ma pole kunagi tülitsenud. Ma ei mäleta isegi ühtegi lahkheli. Ja asi ei oleks selles, et Heily oleks mingi suss, kes mind vaikides ära kannatab, sugugi mitte, tal on alati oma arvamus olemas, teinekord ka päris krõbekriitiline.

Ma ei pea tegelikult…

View original post 343 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.