Dejavu! 2019 detsember: 2020 tuleb i-m-e-l-i-n-e! 2020 märts: LOL

Kas teil on ka deja vu tunne? Et selline olukord oleks nagu kordunud? Eelmisel aastal jõudsid mul sugulased sünnipäeval ära käia. Kaks päeva hiljem oli riik lukus. Või noh mitte otseselt lukus, aga järgnes kaks kuud kodukontorit koos lapsega, peapeale pööratud plaane ja natuke ikka hirmu ka. Täna on kaks päeva enne mu sünnipäeva ja riik on lukus. Kodukontor koos lapsega. Hirmu kui sellist otseselt enam küll ei ole, pigem viha nende eelmises postituses mainitud “vabaduseihalejate” vastu. Hahh, ma mäletan kui eelmisel aastal naersin nende üle, kes oma juubeleid uhkes üksinduses pidasid. Tundub, et kes viimasena naerab, naerab paremini. Karma!

Eveliisi eluviis

Hmm… Mis ma muud oskan öelda praeguse olukorra kohta kui see, mis juba pealkirjas öeldud sai. Ma jätkuvalt ei tunne otsest hirmu ja kuigi inimesed jagavad pilte ja uudiseid Itaaliast, mis on kergelt öeldes kohutavad, elame me oma Ussipesas pooltavalist elu. Veel kõigest paar aastat tagasi ma töötasin niikuinii kodukontorist ja sellepärast ei ole siin midagi keerulist, pigem on lihtsam, sest Ida on suurem ja temaga on lihtsam läbi rääkida. Muidugi võiksin ma talle üldse kohe kaheksaks tunniks iPadi kätte anda ja lasta youtube’is hulluks minna, aga see on mu põhimõtete vastu. Mu meelest on ta niigi liiga palju youtube’is. Olgu see minu mugavusest, laiskusest või on see paratamatus. Ma ei tea, igatahes fulltime-youtube-ema must ei saa ning nii jagan ma oma päeva lihtsalt Ida ja töö vahel nii nagu vanasti. Ausalt öeldes on see isegi endale täitsa hea vaheldus. Teed tööd, paratamatult jooksed hetkel ummikusse mingite mõtetega (mida…

View original post 905 more words

2 Comments Add yours

 1. Jassu says:

  Täiskasvanu võib ise valida, millal ta sünnipäeva peab. Ise otsustasin seda juba ammu enne koroonat, sest see avas palju laiemad valikuvõimalused peokohtade valikuks. Nimelt on mu sünnipäev aastavahetuse kandis.
  Nii et saad juubelipeo pidada igal juhul, võibolla lihtsalt palju soojemal aastaajal, kui algselt plaanisid.
  Palju õnne ka!

  Like

  1. Eveliis says:

   Jah, muidugi. Ma ses suhtes üldse ei kurdagi, olen esialgu oma sünnipäeva lükanud aprilli algusesse, aga tundub, et pean edasi lükkama veel. Mulle sobib. Lihtsalt nii veider on see deja vu tunne:)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.