Tahate teada, mis on julm inimõiguste rikkumine?

on

Mitte maski kandmise kohustus, vaid see, et ma olen kodukontoris. Lapsega. Ja ilma veinita. Alkoholism? Nope. Ellujäämis-moodus. Ma tean, et ma ei ole üksi! Päisepilt eelmisest aastast Kui mul oli veini. Seepärast vist eelmise aasta lock down oligi chill… Kuidas teil kulgeb kodukontor/lasteaed/kool?

Ma tean küll, et osa teist tahab nüüd öelda, et kodukontor ühe lapsega on nagu spaa, aga hei…Hoiame kokku eksju, ei ole vaja arvustada. Mul on Dexter ja Ida kombo viie lapse eest kohati:D

7 Comments Add yours

 1. jmk says:

  Veini osta kastiga.

  Like

  1. Eveliis says:

   Nende kahe päeva järgi otsustades jooks ma selle kasti ära:D

   Like

   1. jmk says:

    No siis mitu kasti. Osad pudelid lase Marekil ära peita. Siis mustadel päevadel annab kätte.

    Liked by 1 person

   2. Eveliis says:

    Hea môte😀😀

    Like

 2. Ingrid says:

  Mu arvates on just ühe lapsega kindlasti selline pikem koduperiood raskem paljuski kui mitmega, sest siis puudub võimalus et lastel omavahel mingi mäng käima läheb. Üksikud lapsed ka ju erinevad, on neid kel sujub üksinda mängimine ja neid kes seda põhimõtteliselt üldse mitte või vähe teevad. Igal juhul on ühe lapse vanemad palju rohkem olukorras kus lapsele ajatäite leidmine nende ülesandeks jääb. Igatahes jõudu!

  Like

  1. Eveliis says:

   Idal ei ole kusjuures muidu probleemi üksinda mängida, eelmisel aastal sujus kõik väga kenasti ja sain aega jaotatud töö ja lapse vahel, nii et kumbki ei kannatanud. Praegu ei kannata töö, sest see on vaja ära teha niikuinii, küll aga kannatab laps ja minu närvid:D
   Ilmslet on põhjus ka selles, et ma ei ole oma töös veel piisavalt osav ja kõik võtab natuke rohkem aega ning vajab keskendumist rohkem, ehk siis ongi raskem multitaskida. Aga no küll me ellu jääme!

   Like

 3. elutants says:

  Mul on veini 🙂 Aga veinikülmikut pole ja pärast arvete maksmist sain aru, et ei tule niipea ka normaalset (mittelärmavat ja rännuhimuta) pesumasinat ja samuti mitte kuivatit ning veinikülmik on veel hilisemas plaanis. veinide jaoks tellisin Ikeast paarikümne euriga rõdule riiuli… kuni suveni on see veinikülmikuks sobiv küll.
  lapsed oskavad ka teistpidi hulluks ajada – mitterääkiv laps on pealtnäha kodukontorit soosiv aga teisalt jällegi oleks ikka hea kui ta vahel mõne sõna vastaks või vähemalt zoomis toimuvas koolitunnis suu lahti teeks. https://peaasi.ee/ lehel on võimalik teste teha, saad Marekile tõendi asemel esitada 😉

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.