When the moon hits your eye like a big pizza pie, that’s amore

on

Issand, kui mõnus on! Kui ikka juba üle aasta oled nagu vangis olnud, nii et ma olen isegi hakanud Rootsi kruiise igatsema, siis oli nii mõnus lõpuks ometi lennujaama sõita. Isegi varahommikune ärkamine ei häirinud. Ma olin sellest tundest nii puudust tundnud.

Ma tean, ma tean, ma olen rääkinud, et püsime kodus ja saame koroonast jagu, et küll me siis reisime, aga teate, ma muudkui vaatasin teiste reisipilte ja tundsin kadedust. Ma tahtsin ka Ussipesast välja! Ja kui siis mulle meilile tuli Ryanairi reklaam, et piletid Milanosse alates 8.99 eurot, läksin ma huvi pärast kuupäevadega mängima. 25,99 eurot edasi-tagasi inimene. Ma ei suutnud vastu panna. Ausalt. Ostsin piletid ära ja mõtlesin, et kui Marek ütleb, et ei lähe, et peame ikkagi vastutustundlikud olema, siis pole ka kõige suurem kadu. Õnneks oli tal ka hea meel, et ma spontaanselt sellise otsuse olin teinud ning nii me eile õhtul Comosse jõudsimegi.

Ida otsustasime igaks juhuks Tartusse viia, ei hakka tema tervisega riskima. Mu vanaema on veel nii kõbus, et hea meelega oli nõus hoidma eilse ja tänase päeva ning nädalavahetusel on ju pühad, nii et ka tööinimesed on kodus. Küll on hea, et laps juba nii suur on, et ei pea muretsema, kes hoiab. Isegi mu 89-aastane vanaema saab hoida kui vaja. Ja meile Marekile kulub see pikkkkkkkkkk nädalavahetus niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ära. Parim påskeferie üle pika aja!

Mul on nii hea meel, et ma otsustasin spontaanne olla. Siin on nii ilus. Häid munadepühi. Blogipaus esmaspäevani. Stay tuned Instagramis!

9 Comments Add yours

 1. M. says:

  Vahvat 1. aprilli sullegi 🙂

  Like

  1. Eveliis says:

   Sulle ka siit ilusast Itaaliast:)

   Like

   1. M. says:

    Tegite eelmise Itaalia reisi piltide taaslavastust? 🙂

    Like

   2. Eveliis says:

    Täpselt!

    Like

 2. Marge says:

  Ma juba vihastasin.

  Liked by 1 person

  1. Eveliis says:

   😂😂😂 Mul ema ka vihastas, aga kui vanaema osani joudis, sai aru, et nali, sest ta just oli vanaema juures käinud

   Like

 3. Liisa says:

  Haha,pekki ma ka ikkA täiega uskusin 😂

  Liked by 1 person

 4. Wandersell says:

  Alati ootan põnevusega 1. aprilli siin blogis, kuna blogimaastiku kõige kehvemad aprillinaljad tulevad, oleme ausad, alati just sellest blogist. Sellised “nii halb, et juba veidi head” postitused.

  Sel aastal veidi pettusin, kuna põhimõtst kordasid eelmise aastat, jälle see “astusime piirangutest üle, icc-icc” teema.

  A no pole hullu, järgmisel aastal uue hooga.

  Libedat sulge!

  Like

  1. Eveliis says:

   Vähemalt on sul midagi oodata siit blogist;)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.