Telefon leitud

Sattus see sinna, kus ta oli kogemata või mänguhoos või jumal teab, kuidas, teema on lõpetatud, emotsioonid välja elatud, targemaks saadud, telefon minu omaga ühendatud ja edaspidi püüan olla kannatlikum. Kõik ei ole 24/7 nutiinimesed nagu ma enda järgi eeldasin. Ei tohi eeldada. Sain enda kohta teada, et olen ikka hullem emalõvi kui arvasin. Ega muidugi teised vanemad ka alla ei jäänud. Iseenesest ju hea omadus, et laste nimel, nende eest oleme nõus omavahel “viimse veretilgani” kaklema?

Ega mul muud ei olegi öelda kui et vabandan, keda riivasin oma emotsioonidega, ja tänan neid, kes mind mõistsid. Kooli juhtkonda tänan kaine mõistuse säilitamise ja abi eest! Olen väga tänulik. Ja tunnen kergendust.

Selline ma olen. Teie emotsionaalselt ülesköetud naine. Eelmise postituse võtsin maha (nüüd minu blogiajaloo teine selline), sest kuigi ma arvan, et teinud seal kellelegi liiga ja elasin välja oma emotsioone, mida mul tõesti oli omajagu, siis oleksin neid võinud välja elada ka Marekile/Mareki peal.

4 Comments Add yours

 1. Kirsi-Mari says:

  Marek ilmselt küll milleski süüdi polnud – lihtsalt tahan öelda, et ka tema peal polnuks tarvis välja elada.

  Like

  1. Eveliis says:

   Ah ega ma polekski, oleksin pidanud metsa jalutama minema☺️

   Like

 2. Mariine says:

  Väga huvitav, kus see telefon oli?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.