Ad

Suveks saledaks. Kui suvi üldse tuleb.

Mul on kaks päeva olnud megapaha tuju. Kohe selline, et tahaks end diivanile pleedi alla kerra tõmmata ja üldse mitte püsti tõusta. Vana mina olekski seda teinud, oleks veel veinipudeli ka lahti korkinud ja oma muret uputanud, aga uus mina…Vot seda uut mina ei tunne ma ise ka ära.

Mind tundes, kas te oleksite kunagi võinud uskuda, et minu suust tulevad sõnad, et trennist on saanud minu elustiil? Kohe selline lahutamatu osa minu argipäevast. Ma olen NELI kuud korralikult trennis käinud. Lisaks EMS trennile hakkasin ma nüüd käima ka jumpingus ja kuigi mõlemas trennis trenni ajal ma mõtlen, et tahaks surra ja treenerile halvasti öelda, siis pärast seda on selline positiivne energia sees, et ei oska mida ära teha. No vot ja nüüd selle paha tuju juurde. Eile jumpima minnes oli mul nii kehv tuju, ma olin lausa vihane ja teate kui hea tunne oli kogu see viha endast batuudi peale välja elada. Tund aega vihast hüppamist, vanamehe kombel higistamist ja viha oli ka kadunud. Ka paha tuju. Ma ei valeta.

Täna hommikul läksin ma lönta-lönta EMS trenni, ei olnud tuju, pahur oli olla. Deja vu tunne tuli. Nagu oleks seda tunnet varem kogenud. Läksin trenni paha tujuga, tulin välja energiat täis. Alles nüüd ma saan nendest inimestest aru, kes ütlevad, et parim ravim paha tuju ja depressiooni vastu. Varem ma arvasin, et see on niisama jutt.

No vot. 12-14.mail toimub Tallinnas ilumess “Ilusõnum”. HAF klubi on seal oma trennivarustusega väljas ja saate tulla järgi proovima nii EMS-trenni kui jumpingut.  Tulge kindlasti! Sest ausalt kui veel viimasel hetkel kuidagi suveks saledaks saab, siis nende kahe trenniga. Samas ma ei teagi, kui viimane hetk see ikka on, järgmine nädal lubas lörtsi:D

Mul on viis kutset “Ilusõnumile” ära ka anda. Kes tahab, jätke endast kommentaaridesse märku!

Advertisements

15 comments on “Suveks saledaks. Kui suvi üldse tuleb.

 1. Tuled ka esmaspäeval jumpima?

  Like

 2. Soovin hea meelega piiluda tänavuaastasele ilumessile. PS: Kõige raskem on “paha” tujuga võtta ennast kokku ja trenni teha või jooksma minna. Kui aga oled end ületanud, on tunne tõesti peale trenni mega.

  Like

 3. Kui palju siis nelja kuu trenniga kaalus kaotanud oled?

  Like

 4. Oioi mina sooviks küll kutset! Iga aasta olen üritanud minna,aga pole õnnestunud! Ehk seekord saab käidud 🙂
  Mina kaalun ka jumpingus ära käia, tundub nagu mulle ideaalne…kas ka nii on,eks seda näha on kui olen ennast kokku võtnud ja jõuan nii kaugele 😀

  Like

 5. Mina sooviks ka 🙂

  Like

 6. elisabethryytel

  Kas kutseid on veel alles? 🙂 Oleksin ka väga huvitatud!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: